Tuesday, October 09, 2012

Pelapik sejadah / pelapik sujud homemade

pelapik sejadah atau prayer mat

Pelapik sejadah ni kita guna sebagai mini sejadah, kita letak la kat atas sejadah kita sebagai alas ketika sujud. esspecially sapa2 yang alah pada bulu memang sesuai bebeno la pakai pelapik sejadah ni. pelapik sejadah ni homemade, makcik kiah yang buat. mula2 buat untuk diri sendiri je tapi ramai pulak yang order sebab makcik kiah buat tebal, renda pun pakai renda yang besar. yang paling best RM20 je.. huhuhu..

ok, makcik kiah tu mak saya. hahahhaa

ukuran pelapik sejadah ni tak ingat la berapa tp boleh kata sama besar dengan kertas lukisan budan sekolah tu...kalau nak beli jangan beli 1 tau, beli 3 letak kat rumah kat opis kat kereta... ha.... beli untuk mak dan mak mertua sekali.. baru lah mak mertua sayaaannnggggg.... hihihi

sapa2 yang nak order email ke putericomel1@gmail.com atau whatsApp 012-2747640 order dibuka selagi makcik kiah nak amik order, hahahaha.....