Friday, January 23, 2015

Kosong

Type
Padam

Type
Padam

Hurm.. tak tau lah. Rasa hidup ni sunyi sangat. Hati ni sunyi.

Jgn slah paham. Tak ada masalah rumahtangga pun. Alhamdulillah bahagia dan makin bahagia cuma sunyi.

Rindu.
Tapi tak tahu rindu siapa.

Marah.
Tak tau nak lepas kat mana.

Cemburu.
Tak tahu sebabnya apa.

Rasa nak pergi jauh.
Tapi ke mana?

Tuesday, January 20, 2015

Pisang Cheese yang cisss!


kalau macam ini lah caranya berniaga, tolong lah tutup gerai.
4 ketul ni harganya RM5.00
cheese nya dia parut 2 kali je, susu pekat je banyak.
coklat rice tu pun sedih sangat.

jangan aniaya orang mcm ni bang. jenuh la.

Lokasi : hurmm xpe lah rahsia je lah

till then!
~aidanisme

Monday, January 19, 2015

Water Pressure dan AJL29

Hari ni saye cuti. asben pun cuti sekali. Rehat2 je kat rumah hihihi padahal smlm dan kelmarin dan cuti dah kan. Tambah lagi 1 hari lg hari ni. Rehat lebih sikit tak pe kan. Huuu..

Sabtu lepas kitorg g giant hypermarket shah alam sek 13 untuk stock up barangan rumah. Duduk berdua mcm kami ni selalu barang rumah topup 2 atau 3 bulan sekali. Lama kan? Sebab saye suka beli barang2 yang paling besar. Contoh softlan botol paling besar. Kopi paket paling besar. Gula 3 paket. Sekali belanja memang berpinar sikit melihat bil tapi lepas tu boleh relaks 2 3 bulan. Saye tak tau family org lain. Tapi saye rasa kalau beli mcm tu lebih jimat. Lagi 1 saye suka beli tengok kandungan liter/kg. Kandungan lebih byk lebih murah. Jadi berbelanja lah dgn lebih bijak. Hihi iklan pulak.


Smlm asben beli high water pressure. Ade sale promotion kat giant. Gmbr saye letak kat bwh entri sbb update gune phone ni x tau mcm mana nak letak gmbr kat tgh2 entri. Harga rm249 tapi promo rm180 sahaja. Bagus jaga bendalah ni. Senang kerja menyental simen dan longkang. Selalu kena sental guna berus dulu which is selalu memang separuh jln la. Letih kot. Skrg tak perlu lagi. Tembak je hihihi.. lps ni basuh kereta basuh motor pun mudah sikit.

Semua org tengok AJL ke smlm? Majoriti mesti tgk kan? Dan sy tgk Instagram majoriti ramalkan alyah menang. Saye pun sama. Tapi bila sonaone dgn joe flizzow menang AIM aritu saye rasa diorg ni yg akan menang AJL. Dan seperti ramalan diorg menang. Huhu.. saye xpuas hati dgn persembahan alyah smlm. Apekehal lama sgt dia baru nak klua tunjuk muka. Pastu mcm x semangat sgt nyanyiannya. Saye rs masa sessi latihan dia nyanyi lebih bertenaga. Shila amzah nyanyi mcm penyanyi jemputan je huhu.. maybe sbb dia dah biasa sgt masuk pertandingan kat china tu kan jadi nmpk lebih bersahaja tapi harini kurang publisiti pasal shila. Mmg kaw2 dia kena boikot nampaknya.



tapi yg paling win smlm adalah mojo. Aduhaii best gile kot sore mamat caliph busker tu. Azmi eh namanya? Semoga Allah pelihara insan2 istimewa ini. Tahniah edry. Tahniah semua pemenang. Best AJL kali ni sbb yg menang semua legend2. Tak boleh lawan yg baru2 ni. Juri bagus. 

Oklah byk plak membebel. Hihi..

Lunch ape hari ni? 

Hurmm gmbr failed plak.. esok la try guna pc. 

dah update gmbar hari ni (selasa)