Thursday, March 21, 2013

Service Premium Beautiful (koyak/besi patah/etc/etc)

lately ramai yang sms, tanya kat facebook, face to face pasal premium beautiful yang diorg memang dah ade tapi dah koyak, patah dan sebagainya. Lepas tu claim premium beautiful ni tak tahan lasak bla bla bla bla.. haiippp jangan cakap cam tu, tak baik tau. kalau premium beautiful tak bagus tak ada la sampai boleh jadi penaja rasmi Bella awards.. hihihi..

ok lah sayam sayam sekelian.... meh nak bagitau meh, once korang beli premium beautiful tu korang boleh repair. berapa kali rosak pun hantar la repair. repair free je dek non. tak payah bayar, tunggu sebulan dua kemudian siap lah proses merepair tu. pakai lah balik.

ada yang aku tolong hantar repair lepas dapat balik kemain suka lagi sebab macam baru  katanya. ye lah, kita bukan nya hantar pada sebarangan tukang repair, ini tukang memang kerjanya repair premium beautiful sahaja ye. tah berapa tahun la orang tu kerja mesti dah expert punya, F.I.R pun tak terusik peratus nye klu korang hantar repair pada orang yang betul. klu nak jait sendiri boleh tapi risiko kehilangan peratusan F.I.R tu tanggung lah sendiri ye.

dengan ini saya ingin membuat pengumuman sesiapa yang nak tolong aku hantar utk repair, sila lah hantar kepada aku. yang nak pos kat aku pun boleh, dah siap kang aku pos balik cuma kos pos tu ditanggung sendirian berhad.

ok? dah jangan pening2.. anto je kat aku biar aku setel kan. wasap aku kat no 012-2747640

lai lai laiiiiiiii

Friday, March 15, 2013

Telekung Kanak-kanak & Dewasa

As salam.. dah sarapan? 

harini aku nak war-warkan telekung yang sangat la sedap di pakai, lycra yang sangat sejuk. ada macam macam colour. untuk kanak-kanak dan mak kanak-kanak. klu nak beli sepasang anak beranak pun okay. kat bawah ni contoh kalau kanak-kanak yang pakai.



macam yang korang sedia maklum, aku memang memilih produk, yang tak berkualiti memang aku tak kan promot/jual. telekung ni memang selesa dan homemade.

Warna Pilihan yang available
-Pink
-Purple
-Putih
-Cream
-Hitam
-Grey

Tapi kalau ada colour yang korang nak tapi tak ada dalam senarai aku ni, boleh request nanti tailor akan buatkan. Jom beli sekarang. 

sms / whatsApp untuk order 012274760